Ingatlant vásárol? Nézze meg ezeket a tippeket!

 

Ingatlant vásárol? Nézze meg ezeket a tippeket!

Új ház vásárlása gyakran bizonyítja a legnagyobb pénzügyi kiadást egész életedben. Ezt szem előtt tartva feltétlenül elengedhetetlen az első alkalommal a lehető legjobb döntés meghozatala. Ha ezeket a tippeket követi, sokkal nagyobb az esély, hogy nem fogja megbánni egy új ház megvásárlásának hat számjegyű kiadását.

Minden ingatlanügynöknek kapcsolatba kell lépnie korábbi ügyfeleivel annak otthonának megvásárlásának évfordulóján és minden bizonnyal az ünnepek alatt. Amikor kapcsolatba lép velük, emlékezni fognak veled szerzett tapasztalataikról és arról, hogy miként tette élménnyé élményüket. Barátságos emlékeztetőt ad nekik, hogy áttétel útján pénzt keres, így örülne, ha megemlítené a nevét másoknak.

Az érdekeinek védelme érdekében ingatlanvásárláskor ne használja az eladó ügynökét. Gondolhatja, hogy az ügynök számának felhívása az "eladó" táblán a legkönnyebb dolog, de ez az ügynök az eladó számára működik, és az eladó igényeinek kell elsőbbséget tennie. Magad védelme érdekében béreljen fel vevői ügynököt.

A kizárásra kerülő ház aukciója remek lehetőség lehet jó ár elérésére. Ne feledje, hogy lehetnek rejtett zálogjogok vagy visszadíjak az ingatlanon, amelyet meg kell fizetnie, ha megnyeri. Emellett bekerülhet a győztes versenybe, és végül meg is haladhatja a költségvetését.

Ha olcsó, de javítást igénylő otthont keres, mindenképpen vegye magával vállalkozót, hogy becsülje meg a javítás költségeit. Biztos benne, hogy felbecsülhetetlen értékű az ő hozzájárulása, amikor meghozza a végső döntést arról, hogy megvásárolja-e vagy sem.

Az egyik fontos tipp az ingatlanügyekben az, hogy kövesse a bélérzetét, miután elvégezte az összes kutatási és háttéranyagot. Ez fontos, mert ha valaha is házat szeretne vásárolni, akkor egy bizonyos ponton el kell kezdenie ajánlatokat tenni és döntéseket hoznia. Mindaddig, amíg alaposan felkészült a ház vásárlására, akkor fontos az ösztöneire támaszkodni.

A ház megvásárlása előtti szakmai ellenőrzés ütemezése sok pénzt takaríthat meg. Egy profi ellenőr olyan hibákat találhat az ingatlanon, amelyeket nem észrevehet, vagy meg tudja erősíteni, hogy jó állapotban vannak és érdemes megvenni. Az ellenőrzési jelentés segíthet meghatározni azt az összeget is, amelyet hajlandó felajánlani az ingatlanra.

Ha üzletkötést kíván az ingatlan területén, akkor érdemes megnéznie a bank tulajdonában lévő ingatlanokat, amelyeket a kizárás miatt megszereztek. Mivel olyan sok bank rendelkezik olyan sok ingatlannal, agresszíven kezdik árazni őket, hogy gyorsan eltávolítsák könyveikről, és 40–80% -ot takaríthat meg a bank által kölcsönözött összegéből.

Az értékelési és ellenőrzési munkától kezdve a hitel lezárásáig az ingatlanfolyamat kialakul, és potenciális buktatókat ölel fel. Ezért fontos, hogy útmutatásuk legyen minden úton. Használja ezeket a tippeket az ingatlanvásárlási folyamat egyszerűsítésére és kezelhetőségére.


 

© Copyright Chiptuning Budapest