Az Ajtó és Ablakcsere látványosságainak megismerése

 

Az Ajtó és Ablakcsere látványosságainak megismerése

Annak ellenére, hogy sok embernek van Ajtó és Ablakcseres, és csak jó dolgokat mondanak róla, még mindig nem tudják biztosan, meg kell-e kapniuk a telefont, vagy sem. De ha elolvasnák ezt a cikket, akkor biztosan meggondolódnának a gondolatai, tehát nézz magadra, és nézd meg, mi érdekli az embereket évek óta az Ajtó és Ablakcsere témájában.

Van néhány nagyszerű oktatási alkalmazás gyermekek számára, ha van egy Ajtó és Ablakcsere. Vannak olyan nagyszerű játékok is, amelyek szórakoztatják gyermekeit, és néhány játék oktató jellegű is. Ha gyermekének extra segítségre van szüksége a matematika, az olvasás vagy a tudomány területén, ellenőrizze, hogy mely alkalmazások érhetők el korához és fokozatához.

Ne töltsön túl sok alkalmazást az Ajtó és Ablakcsere készülékre. Sok olyan átgondolt alkalmazás létezik, amelyek kellemesebbé tehetik az életedet, és segíthetnek a dolgok elkészítésében. Számos olyan alkalmazás létezik, amely pazarolja a virtuális helyet, és csak később kell törölni.

Bosszant az, hogy oly sok értesítést kap az Ajtó és Ablakcsere-ről? Könnyen kikapcsolhatja őket. Kezdje a "Beállítások" feliratú gomb kiválasztásával. Miután ott vagy, nyomja meg az értesítési sávot. Ellenőrizze a „Az értesítési központban” megjelölt címet, és vegye ki az összes olyan alkalmazást, amelyre nincs szüksége. Ezzel nagyban javítja az akkumulátor állapotát.

Noha sok ember az Ajtó és Ablakcsere eszközeit szörfözéshez használja az interneten vagy e-mailben, sokan nem tudják, mennyire könnyű elmenteni ezeket a képeket. Egyszerűen csak egy pillanatra nyomja meg a kívánt képet. Megjelenik egy felbukkanó ablak, amely lehetőséget ad arra, hogy mentse el a képet.

El kell küldeni egy linket egy weboldalra vagy egy képet egy barátjának? Nyissa meg az oldalt, érintse meg a címsort, és képesnek kell lennie arra, hogy ezt a linket e-mailben elküldje. Küldjön e-maileket magának, ha egy másik linkre szeretne hozzáférni.

A képernyőképernyő funkció segítségével rögzítse azokat a pillanatnyi képernyőn megjelenő pillanatokat. Ha képernyőképet szeretne készíteni az Ajtó és Ablakcsere készülékkel, egyszerűen tartsa lenyomva a "Kezdőlap" gombot, miközben egyszerre nyomja meg az "Alvás" gombot. Fehér villanást kell látnia a képernyőn, és a képet azonnal el kell archiválni a fényképezőgép tekercsében.

Ahhoz, hogy a legtöbbet kihozhassa a Siri-ből, használja ezt a tippet az összes névjegyhez becenevek és kapcsolatok hozzárendeléséhez. Például elmondhatod Siri-nek: "Jane Johnson az anyám." A Siri ezután megerősítést kér, hogy összekapcsolja ezeket az információkat Jane kapcsolattartási számával. Most megmondhatod Sirinek, hogy hívja fel az anyát, és ő automatikusan megjeleníti anyád telefonszámát.

Az egyik szolgáltatás, amelyet a legtöbb ember használ, a kamera. A napok vagy hetek alatt elkattintva azonban az Ajtó és Ablakcsere fényképezőgép-tekercse eltömődhet az összes elkészített képpel. A képeket rendezze az Ajtó és Ablakcsere albummal. Az Album nagyszerű módja annak, hogy fotóit megtekinthetővé tegyék.

Használja az Ajtó és Ablakcsere fájlokat. Ha a fájlokhoz kéznél van szüksége, de nem akarja a flash meghajtót vagy a laptopot körülölelni, akkor csak tárolja a fájlokat a telefonján. Fájlok küldésével wifi-n vagy usb-en keresztül tárolhatja azokat a telefonján. Még további helyet is megvásárolhat tárolására, ha erre szükség van.

Az Ajtó és Ablakcsere valóban kötelező termék. Ennek egyszerűen az a képessége miatt van, amelyet személyként ad neked. Az összes olyan funkcióval, amelyet a telefon kínál, nem csupán hívókészülékgé válik. Ez a telefon minden eszközévé válik, szinte bármit megtehet. Ez olyasmi, amit egyetlen telefon sem tesz érte.

 

© Copyright Chiptuning Budapest